maj 27, 2019

Akhal-Teké

27 maj 2019
maj 27, 2019

Akhaltekeer, Akhal-Teké eller Akhal Teke... Hur man skriver hästens namn spelar ingen större roll. Det är bara en smaksak, själv föredrar jag Akhal-Teké.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna häst, den är super fin och jag kommer troligen köpa en till. Animationerna är bra, hade dock velat ha övertramp i skritten och att hästen var mer alert men ändå avslappnad. De tre olika galoppanimationerna däremot är jag inget stort fan av. För i dessa animationerna får hästen verkligen en lång hals. Har tittat både på bilder och videos på dessa vackra hästar. Noterade att alla har inte den här jättelånga halsen. Önskar att Star Stable någon gång framöver kortar ner halsen lite eller gör om animationerna.
Traven däremot gillar jag ändå riktigt mycket, även om jag väntade mig annat.
maj 20, 2019

Doyls Kyrka

20 maj 2019
maj 20, 2019
Doyls Kryka och området runt omkring har uppdaterats. Det blev helt magiskt. Nu blir det inte bara mysiga ridturer uppe i bergen, nu kan man även ta mysiga ridturer i hemtrakten. Ser framemot fler sådana här uppdateringar som ändå så pass små men ändå lite större. Det är ju så mycket nytt som kommer att utforskas.
Är medveten om att det inte blev så många bilder. Dock är det roligare och otroligt vackert att få upptäcka detta lilla området på egen hand.
Vad tycker ni om att Star Stable teamet uppdaterar mindre områden?


 Optimus


 Balder



maj 19, 2019

Akhal-Teké Trailer

19 maj 2019
maj 19, 2019
Videon tillhör Star Stable

Har blandade känslor för Akhal-Teké. Mest för att halsen är lång, längre än vad den borde vara. Avvaktar med att säga mer till jag får se dem in game.
maj 17, 2019

Röda Snörets Stig

17 maj 2019
maj 17, 2019
Har tappat räkningen över hur många gånger jag har ridit upp för denna stig. Det är åtminstone över 100 gånger. Visst det börjar bli lite långtråkigt när man inte upplever något nytt, men överlycklig blir man när det börjar regna eller när Lisa har picknick och sjunger sin underbara sång Stars In Your Eyes. Tycker det är så himla kul att Star Stable satsar lite mer på musiken i spelet detta år.

Nu kommer jag fotobomda er med bilder från stigen.


Gordios 
Ett träd föll över vägen. Det är underbara Jojjo i bakgrunden på sin häst Findus.


 Svampformation.


Lisa och Starshine ville följa med till toppen.


 Regn, underbara regn!



 Helios
Vi stötte på en skock får.




 Blitz
Mera regn! Kan inte få nog av regn i spelet.


Det konstigaste men roligast av allt, ett UFO.


 Mysig picknick med Lisa, här sjunger hon sin låt Stars In Your Eyes


Denna är nog en av de mysigaste bilderna jag har tagit. Önskar dock att jag hade haft andra kläder på mig.
maj 14, 2019

Doyls Kyrka ska uppdateras

14 maj 2019
maj 14, 2019
Krykan och området runt omkring får sig en uppdatering imorgon. Efter uppdateringen i bergen i samband med Röda snörets stig är jag spänd av förväntan. Vet inte hur många gånger jag har åkt till Firgrove de senaste dagarna, bara för att rida uppe i bergen.
Utifrån klippet på Instagam ser det jättemysigt ut. Vill bara att det ska bli onsdag nu!

Credit: @Star Stable

Måste tillägga att låten i klippet ger mig gåshud. Hoppas att den kommer till Spotify snart.
maj 03, 2019

Vila i frid Bruno

3 maj 2019
maj 03, 2019


Idag fick denna underbara hund vandra vidare till andra sidan. Bruno var inte min hund, men han har ändå varit en del av mitt liv innan jag skaffade Freddie. Innan Freddie kom fick jag väldigt mycket skit för att jag tog Bruno under mina vingar. Bara för att jag brydde mig om honom och satte hans välmående före mitt och andras.
Bruno var en snäll och riktigt go hund. Han var lite av en klumpeduns som kunde hitta på en massa knasigheter. Vi har fått många goda skratt när han har hittat på ena knasigheten efter den andra.

Vila i frid nu min vän.