november 30, 2019

Curlyn Yo

30 november 2019
november 30, 2019

Denna fina Curly fick följa med mig hem från förra veckans uppdatering. Det som är lite speciellt med just denna är att hon är döpt efter min kära Star Stable fru Jojjo (Johanna Wolfpeak). För när jag såg denna Curly i trailern tänkte jag direkt på henne då den kändes som en typisk Jojjo-häst.
Så in game heter denna underbara häst Wolfpeak, men hon kallas för Yo.

november 27, 2019

Omgiven av två Connemaror

27 november 2019
november 27, 2019
Connie, jag & Autumn

Älskar denna bild som togs under ett event förra veckan. Eventet gick ut på att deltagarna i olika lag skulle ta så snygga bilder som möjligt där vi gjorde något tillsammans eller ensamma.
Detta var min grupps bild där vi hade i uppgift att ta en groupie med samma pose.
november 21, 2019

Underbara Mistfall

21 november 2019
november 21, 2019

Eira
november 18, 2019

Curly, den lockiga hästen

18 november 2019
november 18, 2019
Den lockiga hästen har kommit till spelet. Precis som Islandshästarna har den en extra gångart som kallas för curly shuffle. Det är inte tölt då gångarterna är olika.


Momo

Det som jag gillar med hela hästen är att den har en finare lägre form genom hela kroppen i alla gångarter. Arbetet med både fram och bakben är helt perfekt. Tro mig, för jag har en förmåga att hitta konstiga animationer som inte passar in i hästarnas rörelsemönster. Men med Curlyn har jag inte sett något konstigt alls.
Det som också är unikt med Curlyn är animationerna när den står still. När den står still är animationerna helt anpassade efter våra avatarers animationer.


Alteza

Exempelvis som på bilden ovan här. ↑ Klappar avataren hästen på halsen så lyfter hästen upp huvudet och blundar som om den njuter av sin ryttares beröring.

Curlyn är helt klart min nya favorit häst.